مدل سازی و طراحی خط لوله

مدل سازی و طراحی خط لوله مایع و گاز، ایستگاه پمپاژ، کمپرسور، آب ، نفت، گاز

مدل سازی و طراحی خط لوله

مدل سازی و طراحی خط لوله مایع و گاز، ایستگاه پمپاژ، کمپرسور، آب ، نفت، گاز

مدل سازی و طراحی خط لوله مایع و گاز، ایستگاه پمپاژ، کمپرسور، آب ، نفت، گاز با نرم افزار pipeline studio
پروژه های داشنجوئی و کاری

۴ مطلب در بهمن ۱۴۰۱ ثبت شده است

نرم افزار کمکی POINT GROOMER - مدیریت داده های GIS

POINT GROOMER یک نرم افزار کمکی در pipeline studio است. با کمک این نرم افزار میتوان نقاط مهم در محاسبات هیدرولیک خط لوله را شناسایی و نقاط غیر مهم را حذف کرد . شناسایی نقاط مهم و حذف نقاط غیر مهم بویژه در خطوط لوله و شبکه های طولانی موجب سرعت بیشتر در شبیه سازی توسط سیمولاتور میشود. 

کد ASME B31.4، ضرورات و قواعد طراحی سیستم‌های پایپینگ یا بهتر بگوییم پایپ لاین برای سیستم‌های انتقال و توزیع سیالات و هیدروکربن‌های مایع بالاخص طراحی لوله های خطوط نفت را مشخص می‌کند. از اون استاندارد خوباست که افرادی که با خطوط لوله سیالات کار دارند خوبه حداقل یک بار مطالعه کنند تا برای مراجعات احتمالی و رفرنس دهی استفاده کنند. 

از آدرس زیر دانلود کنید:

https://uplod.ir/tdmqa82b1r98/pdfcoffee.com_asme-b314-2019pdf-5-pdf-free.pdf.htm
 

استفاده از داده های GIS برای شبیه سازی خط لوله گاز-مایع

یکی از عواملی که در هیدرولیک سیالات تاثیر گذار است وجود عوارض ارتفاعی برای مسیر لوله است،در نرم افزار 

Pipeline Studio میتوان از عوارض جغرافیایی خروجی GIS برای مدل سازی خط لوله استفاده کرد.  

استاندارد IPS چیست؟ IPS (Iranian Petroleum Standard)

 استانداردهای صنعت نفت با در نظر داشتن آخرین مدارک علمی و فنی و تجربیات موجود در صنعت نفت و با بهره‌گیری از امکانات ملی و بین‌المللی اختصاصی برای مصارف ویژه وزارت نفت ایران،  نفت و گاز و پتروشیمی و شرکت ها و مؤسسات وابسته، تهیه و تدوین شده است.
 استانداردهای وزارت نفت در کمیته‌های تخصصی متشکل از صاحبنظران نفت و گاز و پتروشیمی مورد بررسی کامل قرار گرفته و سرانجام در شورای عالی استانداردهای وزارت نفت به تصویب رسیده و به مرحله اجرا گذاشته می شود. استانداردهای اختصاصی صنعت نفت ایران در چهار تیپ مهندسی، کالا، کارهای اجرائی و بازرسی ها تدوین می‌شود و هدف آن ایجاد یک مجموعه هماهنگ از طریق بررسی، تلفیق، تکمیل و به روزرسانی استانداردهای موجود صنعت نفت از نظر کمی و کیفی و در موارد لازم تهیه استانداردهای جدید و تکمیلی می‌باشد.

 برای این منظور استانداردهای موجود صنعت نفت و استانداردهای معتبر بین المللی و ملی و در مواردی استانداردهای اختصاصی و سایر منابع علمی و فنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.  در تدوین استانداردهای اختصاصی وزارت نفت نظر بر این است که در عین حفظ استقلال عمل از لحاظ فرم و محتوی، این استانداردها با استانداردهای  بین الملل هماهنگ باشند.

 

لینک دانلود استاندارد های وزارت نفت IPS:

https://ips.mop.ir/